Giving Back

 

Giving Back programma voor non profit organisaties

Viva’s Webdesign werkt jaarlijks met maximaal 2 non profit organisaties voor pro bono (lees goed, gratis) designs, dit is Viva’s manier om maatschappelijk en verantwoord te ondernemen. Viva’s Webdesign gelooft dat non profit organisaties en goede doelen een goed design verdienen zodat zij dit kunnen gebruiken voor hun marketingcampagne en om donaties te werven. Paying it forward is de kernwaarde van Viva’s Webdesign.

Momenteel accepteert Viva’s Webdesign geen aanvragen voor 2015 meer. De aanvragen voor 2016 kunnen vanaf december 2015 tot en met januari 2016 worden ingediend, deze kunnen worden verstuurd naar [email protected]. Dit geldt alleen voor non profit organisaties of goede doelen die designs of website diensten nodig hebben. Hieronder staat een kort overzicht van het proces en voor welke organisaties dit geldt.


Ontwerp Scope

Viva’s Webdesign wilt non profit organisaties een “WOW” effect bezorgen, maar hiervoor heb ik wel de creatieve vrijheid nodig om dit kunnen doen.

Kosten Scope

Viva’s Webdesign’s creativiteit, talent en tijd is gratis maar kosten die direct aan een derde moeten worden betaald, zijn voor rekening van de non profit organisatie. Dit houdt in dat kosten zoals hosting, domeinregistratie, drukwerk, etc. niet zijn gedekt door Viva’s Webdesign. Indien gewenst kan Viva’s Webdesign hieromtrent een aanbeveling doen.

Creatieve Scope

Viva’s Webdesign is echt vereerd om met uw organisatie te werken, maar heeft niet de middelen en/of tijd om eindeloos materiaal aan te leveren. Daarom heeft u recht op 2 revisierondes. Verwachtingen worden voorafgaand  aan de start van de werkzaamheden besproken. Het concept eindresultaat zal worden onderworpen aan nodige aanvaardbare herzieningen (voor beide partijen).

Tijd scope

Viva’s Webdesign verleent de werkzaamheden geheel vrijwillig buiten de reguliere werktijden. Dit houdt in dat de non profit organisatie flexibel moet zijn. Vergaderingen zullen buiten “9 tot 5″ tijden plaatsvinden en eventueel in het weekend.

Contact Scope

Viva’s Webdesign vraagt u om 1 persoon te kiezen die bij uw afwezigheid kan optreden, om de beslissingen te kunnen maken zodat Viva’s Webdesign door kan gaan. Viva’s Webdesign erkent dat het totale creatieve concept uiteindelijk door de commissie of het bestuur moet worden goedgekeurd.

Lancering Scope

Na afronding van uw project vraagt Viva’s Webdesign om uw feedback over de geleverde diensten. Viva’s Webdesign vraagt ook om volledige rechten op de voltooide designs (logo’s, website, etc.) om te gebruiken op de site van Viva’s Webdesign.